X

La comunitat ucraïnesa i els veïnats de tres barriades de Palma donaran una senalla de productes bàsics a les persones jubilades

Han posat en marxa el projecte 'Padrines' a Son Rapinya, Son Serra i la Vileta

18/03/2023

La comunitat ucraïnesa i els veïnats de tres barriades de Palma donaran una senalla de productes bàsics a les persones jubilades

Les persones jubilades que visquin a les barriades de Son Rapinya, Son Serra i la Vileta i que tenguin uns ingressos inferiors a mil vuitanta euros al mes, es poden afegir al programa Padrines. A través del projecte es repartirà una bossa de queviures i productes bàsics a cada interessat un pic per setmana. La idea sorgeix d’un local en el qual la comunitat ucraïnesa reparteix menjar entre els refugiats de la guerra. És una iniciativa d’Amar Ucraïna i l’associació Son Quint Parc Natural de Ponent. De fet, la presidenta de la primera organització, Anastasia Kvach, explica que la idea neix perquè “les padrines comencen a acudir al local per demanar si també poden rebre les ajudes; a més, hi ha una padrina que ve des del mes d’agost a cercar el que li fa falta”.

Així mateix, el president de l’associació Son Quin Parc Natural de Ponent, Joan Prats, comenta que “aprofitam una infraestructura que fa un any que està en funcionament”. I afegeix que els ucraïnesos que reparteixen el menjar volen “compartir amb les padrines de Son Serra, la Vilera i Son Rapinya” aquell “menjar que ells no aconsegueixen repartir entre ells”. “Durant un any ens heu ajudat molt i ara nosaltres també volem aportar el nostre granet d’arena”, afirma la presidenta d’Amar Ucraïna.

Es tracta d’un projecte ben rebut pels veïnats d’aquestes barriades palmesanes. Un exemple és el d’Elena Mota, que assegura que “és necessària”

Aquelles persones interessades ja s’hi poden apuntar. Podran anar a cercar la bossa cada divendres de 14.30 a 15.00 al local que tenen al carrer de Llacuna de Sanabria número 1.

18/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris