X

Menorca vol intentar recuperar el turisme alemany fora de temporada alta

Tot i que enguany algunes companyies comencen a operar abans, l'elevat preu dels vols és un obstacle

18/03/2023

Menorca vol intentar recuperar el turisme alemany fora de temporada alta

Enguany, hi haurà connexions aèries d’Alemanya amb Menorca amb certa anterioritat, per intentar desestacionalitzar. Per exemple el primer d’abril, en comptes del 7 de maig de l’any passat, Lufhansa ja començarà a operar des de Munic.

Alvin Delanghe, que és informador, creu que el clima de març i abril ja podria atreure una part del públic alemany que li agrada caminar i la naturalesa. Però explica que el negoci principal d’aquest mercat és clarament amb Mallorca.

Les visites d’alemanys a Menorca han caigut dràsticament els darrers anys. Així ho constata el cònsol honorari alemany a l’illa. Segons Klaus Griebl, l’any 2000 varen arribar a Menorca 150.000 alemanys i el 2022 en varen ser 26.000. A més, explica que els vols a Menorca són molt cars, de vegades poden arribar als 500 euros. També diu que al país germànic la gent ha perdut un 36% dels doblers estalviats amb la pandèmia i s’estimen més anar a llocs més econòmics.

A més, creu que perquè Menorca rebés més gent fora de temporada s’hauria de millorar la infraestructura a les urbanitzacions.

18/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris