X

Uns 150 alumnes de primer any d’FP dual intensiva firmen el seu contracte

A l'abril hi haurà una nova edició del curs

19/03/2023

Uns 150 alumnes de primer any d’FP dual intensiva firmen el seu contracte

Uns 150 alumnes de primer any d’FP dual intensiva han signat el seu contracte aquest mes de març. Estan repartits entre 135 empreses, de les quals 63 han rebut una ajuda de fins a 2.000 € del Govern per formar un dels seus treballadors. Enguany, és la primera vegada que els subvencionen.

Khadim ha començat el grau mitjà de Cuina en la modalitat de formació dual intensiva. Combina l’aprenentatge a les aules amb el que rep contractat en una empresa privada. “És bastant gratificant perquè veus com aprens de forma laboral i en els estudis” ha afirmat.

Enguany han començat prop de 140 alumnes nous, com en Jeroni que està a l’administració d’una empresa que té una àmplia experiència amb aquesta metodologia. Tot i la inversió, l’empresariat ho veu amb bons ulls.

Els alumnes de primer any s’han repartit entre 135 empreses. D’aquestes, 63 han rebut un ajut de 2.000 euros del Govern. Això sí, el requisit era que almanco un treballador es formàs com a tutor d’empresa. A l’abril hi haurà una nova edició del curs.

19/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris