X

Més de 1.300 persones gaudiren del musical benèfic de San José

La producció va ser totalment original i es va realitzar íntegrament a Mallorca

19/03/2023

Més de 1.300 persones gaudiren del musical benèfic de San José

Més de 1.300 persones varen assistir al segon Musical Benèfic de San José, organitzat pel cor CREE (Cor Emaús Effetá), compost per 80 voluntaris i músics amateurs a Palma dissabte passat.

L’esdeveniment, que va necessitar més de 8 mesos de preparació, va tenir com a objectiu ajudar els que més ho necessiten. El cor va omplir el teatre amb tanta anticipació que moltes persones varen comprar entrades i les varen donar a aquells que no podien permetre’s comprar-les.

Durant els mesos d’assajos, els músics varen aportar totes les seves habilitats per a produir una obra musical d’alta qualitat que va ser molt ben rebuda pel públic. Varen transmetre un missatge d’esperança i humilitat al públic en les lletres dedicades a conèixer la vida de Jesús a través del seu pare en la terra, Sant Josep.

El musical va ser produït i preparat pel cor de Emaús-Effetá Mallorca i va tenir el suport del Bisbat de Mallorca i diverses empreses locals, així com del Trui Teatre, que va proporcionar l’espai necessari per a dur a terme la iniciativa. Les cançons incloses en el musical, com “Ets Aquí”, “Enfront de la Muralla”, “Maria”, “En Nazareth”, i “No deixis que em separi de tu” estan disponibles a la plataforma Spotify i ja registren més de 35.000 reproduccions. A més, les lletres i arxius mp4 estan disponibles en la plana web del concert.

La producció va ser totalment original i es va realitzar íntegrament a Mallorca. Els organitzadors no descarten realitzar més concerts en altres comunitats espanyoles.

19/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris