X

Detingut un jove a Manacor per dur substàncies estupefaents per la seva venda

Entre les seves pertinences, portava una navalla, una bàscula de precisió, una substància que semblava cocaïna, trossos de plàstic per a dosificar la droga i diners fraccionats

19/03/2023

Detingut un jove a Manacor per dur substàncies estupefaents per la seva venda

La Policia Nacional va detenir un home equatorià de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, a Manacor.

Segons ha informat la Policia en una nota de premsa, els fets varen tenir lloc el passat dissabte al migdia, quan els agents varen visualitzar dos joves que, davant la presència policial, varen amagar un objecte i varen llançar alguna cosa a la via pública, motiu pel qual els agents varen procedir a la seva identificació i varen poder comprovar que els joves emanaven una forta olor de marihuana. Es manifestà que un d’ells havia fumat un cigarret d’embolicar que s’havia trobat al carrer.

Els policies varen reconèixer un dels joves, l’ara detingut, d’intervencions anteriors, en les quals portava substància estupefaent. Entre les seves pertinences, duia una navalla, una bàscula de precisió, una substància blanca que semblava cocaïna, trossos de plàstic que s’usen per a dosificar la droga i diners fraccionats.

En un moment determinat, el detingut, a qui li consten antecedents policials, va manifestar a l’altre home que encara no havia pagat la substància que els policies li havien intervingut. Per aquests motius, els agents de la Policia Nacional varen procedir a la detenció del jove, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

19/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris