Derrota agredolça del Mallorca Palma Futsal a Valdepeñas

Tot i caure amb contundència (4-1), els de Vadillo certifiquen una temporada més la seva classificació per al play off pel títol

19/03/2023

Derrota del Mallorca Palma Futsal per 4 a 1 en la seva al Viña Albali Valdepeñas. Els de Vadillo, que es perdia el primer dels quatre partits que té de sanció, només varen plantar cara durant la primera meitat. Tot i que era Boyis, amb un xut llunyà, qui avançava als manxecs, abans del descans Cainan igualava el partit.

A la segona part, una jugada desafortunada de Saldise, que introduïa la pilota en la seva pròpia porteria, significava el 2-1. I en menys d’un minut, el Viña Albali Valdepeñas sentenciava el matx amb dos gols a pilota aturada. El primer, de Rafael Rato. I el segon, novament de Boyis.

Tot i la derrota, i tenint en compte la resta de resultats de la jornada, el Mallorca Palma Futsal certifica per novena temporada consecutiva la classificació per al play off pel títol de lliga.