Ple de victòries balear a LEB Plata

L'Hestia Menorca, el Class Sant Antoni i el Fibwi Palma consoliden les seves màximes aspiracions de cara a la fase d'ascens. Edwin Jackson, Jordi Grimau i Asier Zengotitabengoa, claus en els triomfs

19/03/2023

Triple victòria del equips balears de la LEB Plata, que consoliden les seves aspiracions a la fase d’ascens.

L’Hestia Menorca va liquidar l’Hospitalet (81-70) en un partit d’alta tensió i màxima exigència. Els catalans, que juguen amb l’amenaça del descens, varen resistir la inesgotable bateria de rotacions de Javi Zamora. Un parcial de 12-1, a cavall entre el tercer i el darrer quart, liderat per Edwin Jackson amb tres triples, va generar un avantatge definitiu. L’internacional francès va ser el màxim anotador amb 20 punts. Tot i la victòria, a Bintalfa tenen clar que l’objectiu és assegurar la segona posició.

I victòria important també del Class Sant Antoni a sa Pedrera que el consolida tercer del grup Est. Els de Carles Flores varen superar per 10 punts el Cornellà (86-76) amb una participació destacada de Jordi Grimau. El veterà jugador va anotar 21 punts i va registrar un 25 de valoració. Els eivissencs varen començar molt malament, perdien de 16 en el primer quart. El Sant Antoni va anar de menys a més i finalment es va aconseguir la victòria.

El ple de victòries balears el va completar el Fibwi Palma, que va endur-se’n el triomf a la pista de l’Alginet (98-102). Varen ser clau els 25 punts d’Asier Zengotitabengoa i els 18 de Viktor Kovacevic per als mallorquins. Amb aquest triomf, els de Pau Tomàs es beneficien de la derrota de Cornellà i escalen una posició. Són cinquens amb 14 victòries