societat

Acaben les vacances dels Reis a les Illes

L'evolució de la pandèmia i la notícia sobre la fugida del rei emèrit de l'Estat han marcat l'estada a les Illes

Acaben+les+vacances+dels+Reis+a+les+Illes

Acaba l’estada dels Reis i les seves filles a la nostra Comunitat. La família reial ha arribat aquest dimarts a Madrid, després d’una extensa visita per les diferents illes. Això sí, enguany, els reis i les infantes s’han limitat a deixar-se veure durant els actes d’agenda oficial, i no ho han fet, tal com estam acostumats, navegant o passejant durant el seu temps lliure. També s’han suprimit activitats ja tradicionals de l’estiu dels Reis a Mallorca, com ara la foto de família o la recepció reial dels representants de la societat balear a l’Almudaina.

Arribaren a Mallorca el passat divendres dia 7 i, després del cap de setmana de descans, començaren 3 dies de visites oficials per l’illa. En destaca la visita a la casa museu de Fra Juníper Serra a Petra i la del barri palmesà de Son Roca, on s’interessaren pel projecte socioeducatiu Naüm. Durant aquests dies també es dugueren a terme les audiències amb els diferents representants del Govern Balear i la tradicional trobada amb el president del Govern central. Enguany, però, també han viatjat a Menorca i a Eivissa. Ambdues ocasions en visita oficial i com a mostra de suport a les illes i als diferents sectors econòmics.

L’evolució de la pandèmia i la notícia sobre la fugida del rei emèrit de l’Estat han marcat l’estada a les Illes del monarca felip VI i la seva família. De fet, enguany no s’han deixat veure esporàdicament a cap punt de les illes, llevat dels extensos actes oficials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Salut crea 3 unitats ‘Kid-Covid’ per controlar els casos i contactes als centres educatius menorquins

Seguint el model de funcionament de les UVAC (unitats volants d'atenció al coronavirus), es dedicaran a donar suport als equips...

Entren en vigor les restriccions a la zona d’Arquitecte Bennàzar, Vila i Sant Antoni

A Palma, els barris afectats són el de la plaça de Toros, el d'Arxiduc, Son Oliva i Son Fortesa Sud.

Salut amplia fins a 6 les línies de COVID-exprés a Palma

L'objectiu no és altre que centralitzar la presa de mostres programades i descongestionar, així, els centres de salut

Continua la vaga indefinida de l’EMT

Els sindicats han presentat, per escrit, les propostes al regidor de mobilitat de Palma i esperen obtenir resposta en breu