societat

Acaben les vacances dels Reis a les Illes

L'evolució de la pandèmia i la notícia sobre la fugida del rei emèrit de l'Estat han marcat l'estada a les Illes

Acaben+les+vacances+dels+Reis+a+les+Illes

Acaba l’estada dels Reis i les seves filles a la nostra Comunitat. La família reial ha arribat aquest dimarts a Madrid, després d’una extensa visita per les diferents illes. Això sí, enguany, els reis i les infantes s’han limitat a deixar-se veure durant els actes d’agenda oficial, i no ho han fet, tal com estam acostumats, navegant o passejant durant el seu temps lliure. També s’han suprimit activitats ja tradicionals de l’estiu dels Reis a Mallorca, com ara la foto de família o la recepció reial dels representants de la societat balear a l’Almudaina.

Arribaren a Mallorca el passat divendres dia 7 i, després del cap de setmana de descans, començaren 3 dies de visites oficials per l’illa. En destaca la visita a la casa museu de Fra Juníper Serra a Petra i la del barri palmesà de Son Roca, on s’interessaren pel projecte socioeducatiu Naüm. Durant aquests dies també es dugueren a terme les audiències amb els diferents representants del Govern Balear i la tradicional trobada amb el president del Govern central. Enguany, però, també han viatjat a Menorca i a Eivissa. Ambdues ocasions en visita oficial i com a mostra de suport a les illes i als diferents sectors econòmics.

L’evolució de la pandèmia i la notícia sobre la fugida del rei emèrit de l’Estat han marcat l’estada a les Illes del monarca felip VI i la seva família. De fet, enguany no s’han deixat veure esporàdicament a cap punt de les illes, llevat dels extensos actes oficials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca es consolida com a destí turístic dels francesos

L'illa podria recuperar la seva agència consolar francesa

El sector de les discoteques i la música en directe prepara tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres, al Mallorca Live Summer, hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...