X

Els usuaris de les residències de Mallorca surten després de sis mesos de clausura

Ho hauran de fer amb una declaració responsable seva o dels seus familiars i complint amb totes les mesures de seguretat. A més en cas que estiguin més de 72h fora hauran de presentar una pcr negativa

14/02/2021

Els usuaris de les residències de Mallorca surten després de sis mesos de clausura

Des d’avui els usuaris de les residències de Mallorca poden tornar a sortir al carrer, després de 6 mesos sense fer-ho. Ho hauran de fer amb una declaració responsable seva o dels seus familiars i complint amb totes les mesures de seguretat. A més en cas que estiguin més de 72h fora hauran de presentar una pcr negativa.

La baixada continuada dels casos que s’ha registrat durant les darreres setmanes ha permès que avui es produïssin escenes com aquesta. Susana i Ricardo han sortit de la residència per primera vegada en mig any. Tots dos estan ja vacunats i avui van a dinar amb la seva filla. Feia un mes que na Gabriela no veia els seus pares i sis que no sortien junts al carrer.

L’emoció i els nirvis es notaven a l’ambient, però sempre recordant les mesures sanitàries.

De moment a la residència de gent gran d’Huialfàs a Sa Pobla, es farà una desescalada gradual per evitar ensurts. Més endavant però els residents podran sortir més temps. Si passen les 72h, s’hauran de fer una PCR.

Ha estat un primer dia de sortides ben especial i que de ben segur la família López recordarà sempre. Probablement, diuen, com el Sant Valentí més especial.

14/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT