societat

Aglomeracions a la Serra per veure la neu

Mallorca continua en situació de risc extrem a causa de la pandèmia de Covid-19 i que cal evitar qualsevol aglomeració, tant sigui en espais tancats com a l'aire lliure


Els cims més alts de la Serra de Tramuntana continuen emblanquinats de neu. Durant el dia d’avui, tot i ser feiner, encara hi ha hagut molts curiosos que s’han passejat per algun tram de la Serra. El Departament de Carreteres del Consell de Mallorca manté, ara per ara les carreteres obertes, però no descarta tancar-les de nou si en algun moment tornen a estar impracticables.

Un dia més de cotxes i gent per la Serra de Tramuntana, amb l’objectiu de veure i gaudir de ben a prop de la primera nevada del 2021. Alguns dels presents ja ho intentaren durant el cap de setmana, però no ho feren per mor dels embossos en els accessos a diversos punts de la Serra.

Gaudir com a nins petits, aquest és l’objectiu comú de gairebé tots els qui aquests dies s’han acostat a aquest tram de la Serra. Mentrestant però, la preocupació al consistori d’Escorca continua. El batle del municipi, Toni Solivellas, reclama des del 2018 un Pla d’Emergències per quan es produeixen aquestes nevades.

Cal recordar que Mallorca continua en situació de risc extrem a causa de la pandèmia de Covid-19 i que cal evitar qualsevol aglomeració, tant sigui en espais tancats com a l’aire lliure.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els accidents de trànsit cauen un 70 per cent a la Via de Cintura de Palma amb el límit dels 80km/h

La DGT considera que el compliment del límit de velocitat és bastant elevat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats

Demanda col·lectiva de 1.000 famílies contra Educació per l’ús obligatori de la mascareta

Un d'aquests casos és la família de Gené, que va ser expulsat. El CEIP Bendinat no accepta el certificat d'un metge privat...