Aguirre: “Ha estat el resultat més just, cap dels dos mereixia perdre”

Declaracions del tècnic del Reial Mallorca quan Muriqi errà un penal, en marcà un altre per fer l'1 -1 i acabà expulsat

11/10/2022

8

“Tots dos equips s’han entregat i han estat honests… Cap dels dos ha merescut tornar a casa amb una derrota, crec que l’empat ha estat el resultat més just”, va dir l’entrenador del Mallorca, Javier Aguirre, després de l’enfrontament entre l’Elx  i el Mallorca, que va acabar amb empat a un després de veure passar tota classe d’incidències.

Per començar, l’inici es va retardar mitja hora per les condicions meteorològiques: pluja forta, vent i tempesta elèctrica que va deixar el Martínez Valero sense llum. Al minut 10, l’àrbitre Pizarro Gómez va assenyalar penal sobre Antonio Sánchez però el porter de l’Elx, Edgar Badia, va aturar el xut de Muriqi des del punt de penal.

Al minut 14 Ponce va posar l’1 a 0 al marcador en la primera ocasió que va tenir l’Elx i no va ser fins a la segona part que el Mallorca no va poder empatar el resultat. Va ser davant 10, després de l’expulsió de Lucas Boyé i també des del punt de penal.

Va ser Muriqi, de nou l’encarregat de llençar des de la línia de 11 metres. Amb l’un a un al marcador, l’àrbitre també va expulsar Muriqi i el partit va acabar amb els dos equips amb 10 homes a la gespa. El tècnic mexicà també va lamentar les ocasions que va desaprofitar el seu equip a la primera part.

El Mallorca és dotzè a la classificació amb nou punts, a tres del descens. Dissabte rebrà a Son Moix el Sevilla, l’equip que marca la permanència. Un partit que es perdrà el davanter Vedat Muriqi després de la seva expulsió d’ahir. L’àrbitre ha posat a l’acta del partit que el cop es produeix “amb la pilota en joc, però no en una distància de poder ser disputada”. Ara, el comitè de competició decidirà la sanció que li posa al davanter vermell.

Amb aquest empat el Mallorca continua amb la seva mala ratxa quan s’enfronta davant un coer a la primera divisió. De l’any 2000 ençà s’ha enfrontat 33 vegades davant un equip que tancava la classificació, amb un balanç de 5 victòries, 9 empats i 19 derrotes.