X

Així va ser el dispositiu de rescat que va trobar els cossos sense vida de dos barranquistes a Pollença

Marina, la dona de 29 anys rescatada al torrent: "M'ha salvat Luis"

29/11/2022

Així va ser el dispositiu de rescat que va trobar els cossos sense vida de dos barranquistes a Pollença

Marina, la parella de Luis, un dels morts aquest dilluns al torrent de Lassarell, a Pollença, ha publicat en el perfil de Facebook de la seva parella un breu text en el qual relata l’incident que ha posat fi a la vida dels dos homes: “M’ha salvat Luis. Fins i tot en el darrer sospir de desesperació, traient-me d’una cascada mortal”, relata.

En el breu text, Marina, de 29 anys, conta que va poder avisar els serveis d’emergència perquè en el darrer instant, l’home va poder llançar-li la motxilla amb el telèfon mòbil, mentre es mantenia al costat del seu amic, Martín.

“Sembla increïble, un malson, una cosa que no es pot assumir que hagi passat”, continua. Marina explica que, desgraciadament, els serveis de socors no van poder fer res per salvar la vida de la seva parella i del seu amic Martín.

“Dues grans estrelles brillaran ara en el cel. Luis, sempre seràs l’amor de la meva vida i qui m’ha ensenyat a créixer i a estimar”, finalitza. Luis era metge anestesista i estava fent el MIR a l’Hospital de Son Llàtzer. Martín també era sanitari, infermer, al mateix hospital. El centre farà un minut de silenci per la mort de tots dos.

En una nota de premsa de la Guàrdia Civil explica que, després de rebre l’avís d’un accident a l’interior del torrent, es va mobilitzar un equip de rescat compost per membres de Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM), i del Servei Aeri.

A l’arribada al lloc, els guàrdies civils mitjançant un cicle de grua amb l’helicòpter van evacuar Marina, que es trobava amb contusions però en bon estat. Ella va informar aleshores que anava en companyia de dos homes que havien quedat en una zona més alta del torrent, amb serioses dificultats.

Els components del GREIM i els  Bombers de Mallorca van comprovar que pel torrent baixava una gran quantitat d’aigua a causa de la tempesta que en aquell moment hi havia sobre Mallorca. Els equips de rescat van iniciar la recerca dels dos barranquistes.

D’entrada a la nit van localitzar els cadàvers de Luís i Martín, tots dos espanyols de 27 i 37 anys d’edat. Efectius de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil han iniciat una investigació per tractar d’aclarir l’ocorregut.


“Era imprudent ficar-se dins el torrent amb la previsió de pluja intensa”

29/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT