X

Primer vespre de passaport Covid obligatori per entrar als restaurants

Els restauradors varen tenir dificultats amb l'aplicació de l'IB Salut per verificar el codi QR, i per això varen cercar alternatives

05/12/2021

Primer vespre de passaport Covid obligatori per entrar als restaurants

Com afegir el passaport Covid a la cartera virtual del mòbil per a ensenyar-lo fàcilment

El primer vespre que es demanava passaport Covid va transcórrer amb relativa normalitat a la barriada palmesana de Santa Catalina. Petites cues a l’exterior dels locals i alguns problemes per part dels restauradors varen protagonitzar la jornada. I és que els restauradors es varen trobar amb alguna dificultat per verificar els codis QR, ja que l’aplicació de l’IB Salut no funcionava d’allò més bé i es varen haver de cercar altres aplicacions.

Amb tot, presentar el passaport Covid no va ser un problema per a una gran part de la clientela. Ho troben un incentiu perquè la gent es vacuni, el que les tranquil·litza. Tot i això, hi ha un sector que no hi està d’acord, ja que consideren que és discriminatori i just el fet que un integrant del grup no disposi d’ell ja han de cercar altres solucions. La més repetida, passar fred a les terrasses o anar a locals amb un aformament inferior a 50 persones.

Això ha afectat els restaurants. L’encarregat de ‘Buscando el norte‘ assegura que durant la jornada d’ahir varen perdre una cinquantena de clients i moltes persones no reserven.


Obligatori el certificat covid a partir d’avui per entrar a bars i restaurants

05/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris