AL DIA
Antoni Servera, director general de Cooperació del Govern

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, a IB3 Ràdio i IB3Televisió entrevistam (10 hores) el director general de Cooperació del Govern, Antoni Servera.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Pau Montserrat i Nekane Domblás.

A partir de les 11 hores, dedicarem temps a parlar dels plans de convivència que s’apliquen als centres educatius de les Balears. També, dins la campanya ‘Tots donam una mà’ d’IB3, entrevistarem els responsables de l’associació sense ànim de lucre ‘Dentistes sobre rodes’. D’altra banda, la naturòpata Cati Palou ens oferirà consells per combatre la grip.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.