Divendres 03 a les 09.00


AL DIA
El biòleg Miguel Ángel Miranda
Aquest divendres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el biòleg de la Universitat de les Illes Balears Miguel Ángel Miranda, amb qui parlarem del bacteri ‘Xylella fastidiosa’. També, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, entrevistarem el president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a les Balears, Javier Cortés.

A la tertúlia d’actualitat, escoltarem les opinions de Miquel Payeras, Catalina Gayà i Kiko Mestre.

A continuació, encetarem la tercera hora del programa parlant de noves tecnologies. Un espai en el qual entrevistarem dos bloguers de cuina.

A més a més, com cada divendres, seguirem amb el concurs literari ‘Anit vaig somiar que Paul Auster era Déu’. També parlarem de l’obra teatral ‘Vooyeur’, que dissabte s’estrena al Trui Teatre de Palma.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL