societat

Al gener les estacions de la ITV de Mallorca obriran tres hores més

D'aquesta manera, s'espera que la llista d'espera, que avui dia és de 3 mesos, vagi baixant

Al+gener+les+estacions+de+la+ITV+de+Mallorca+obriran+tres+hores+m%C3%A9s

A partir de dia 2 de gener, les 4 estacions de la ITV de Mallorca obriran 3 hores més. S’amplia l’horari d’atenció al públic i es contracta més gent: 21 persones més. D’aquesta manera, s’espera que la llista d’espera, que avui dia és de 3 mesos, vagi baixant. També a partir de l’any que ve canviarà la forma de pagament.

Ja no es podrà pagar en metàl·lic. Un pic que el Consell de Mallorca assumeixi la gestió directa de la ITV, el gener de l’any que ve, els ciutadans hauran de pagar amb targeta de crèdit o dèbit o demanar una carta de pagament per fer la transferència bancària. També s’està fent feina, per tal, d’oferir el pagament telemàtic.

D’aquesta manera afirma el conseller de Mobilitat, Iván Sevillano, s’estalviarà temps d’espera, s’evitaran les coes i es millorarà l’operativitat a les 4 estacions de Mallorca. Actualment la llista d’espera per aconseguir una cita per passar la revisió dels vehicles és de 3 mesos. A partir de gener s’ampliarà l’horari en 3 hores:

Per això també es contractaran 21 treballadors més que s’afegiran als 137 que ja hi fan feina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

‘Fer que els habitants que usen la ciutat siguin visibles’, la premissa de l’arquitecte humanista Jan Gehl per a la transformació urbanística de Palma

Gehl és un arquitecte i urbanista de renom internacional, encarregat de les transformacions urbanes com la de Copenhaguen o Times...

La Comissió Judicial de Coordinació en Violència de Gènere revisarà els protocols per millorar el sistema actual

Els professionals demanen que es dobli el número d'advocats especialitzats en violència de gènere