X

Alaior sofreix un èxode de policies locals a causa dels sous baixos

Tots els ajuntaments de l'illa fan feina amb els sindicats per millorar les condicions i que no es donin situacions com aquesta

08/05/2024

Alaior sofreix un èxode de policies locals a causa dels sous baixos

Alaior, tot i ser el tercer municipi més gran de Menorca, és on la policia local cobra manco. Això ha fet que en els darrers mesos, quatre agents hagin demanat el trasllat a altres municipis. La falta d’agents ha creat preocupació i ara es fa feina per trobar-hi una solució.

Els quatre policies locals han marxat a altres municipis. La plantilla d’aquest municipi és de 20 agents, per tant, aquest moviment suposa un èxode important. Encara més tenint en compte l’augment de població del municipi. Des de l’oposició, el grup Avançam reivindica que fa temps que es demanden certes millores des de la policia local, que van fer una reunió fa mig any.

Entre les raons principals hi ha la recerca d’un millor sou o uns millors horaris per facilitar la conciliació familiar. L’Ajuntament d’Alaior ja està treballant en la incorporació de més agents i també s’han creat tres noves places a causa de l’augment de la població. El Sindicat i els ajuntaments de l’illa continuen treballant per trobar un acord i que els agents tenguin igualtat de condicions a tots els municipis i no hi hagi èxodes com aquest.

08/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris