X

Alaior vibra amb el XIX Concurs Nacional de salts d’obstacles

L'olímpic Albert Hermoso lidera una participació de cent exemplars. Prop de seixanta cavalls s'hi han desplaçat des de Mallorca

02/07/2023

Alaior vibra amb el XIX Concurs Nacional de salts d’obstacles

Un centenar de cavalls participen en una nova edició del Concurs Nacional de salts d’obstacles, que organitza el club hípic d’Alaior. Avui conclou la competició amb la disputa del gran premi.

El món del cavall ha respost de nou a la crida del Concurs Nacional de salts d’obstacles, Trofeu Ciutat d’Alaior. Amazones i genets de tota edat, condició i nivell gaudeixen d’un clàssic que celebra la dinovena edició, i la setena del Memorial Miquel Orfila. El president José Enric en fa una valoració positiva.

A la cita hi han assistit, una vegada més, el genet olímpic Albert Hermoso i alguns dels seus alumnes. Per ells, el concurs és un excel·lent banc de proves, de cara a preparar la seva participació a l’alta competició. L’experiència competitiva i de convivència és enriquidora també per als participants locals. El concurs acaba avui vespre amb la disputa del Gran Premi.

02/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT