ESPORTS

Amedeo Spadaro vol convertir la lliga espanyola de futbol platja en “la millor del món”

El president del Sant Francesc dirigirà la Lliga Profesional d'aquest esport els pròxims quatre anys IB3´àudios Escolta Esports 3

Professionalitzar el futbol platja nacional. Aquesta és la intenció d’Amedeo Spadaro, després que els 26 clubs masculins i femenins d’aquest esport l’hagin elegit president de la Lliga espanyola de futbol platja per els pròxims quatre anys. El també màxim dirigent del Sant Francesc té un gran repte per endavant: “Posar en valor a nivell nacional i internacional aquest esport i fer que la lliga espanyola sigui la millor del món”. Són paraules d’Amedeo Spadaro al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio. L’italià destaca que “quant a seleccions, el nivell d’Espanya és elevadíssim, però si xerram de competició s’ha de professionalitzar-ho tot molt, per la qual cosa la Federació i els clubs han d’anar de la mà”.

En opinió d’Spadaro, el futbol platja ha d’aprofitar “que és un esport fresc, que es juga a l’estiu, al costat de l’aigua i quan la immensa majoria de les altres competicions es troben aturades”. Si no hi ha grans sorpreses i les autoritats sanitàries ho permeten, la Lliga es disputarà el mes de juliol o agost. Com a president també del Sant Francesc, Amedeo Spadaro està convinçut que l’equip mallorquí farà “un paper molt bo”, ja que l’entitat “ha volgut millorar molt i fer feina sobre els errors de la temporada passada, a més de comptar amb jugadors de molt prestigi internacional”.

 

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando