X

Anne Hathaway, de rodatge a Mallorca

La pel·lícula "Nasty Woman" es gravarà a diverses localitzacions de l'illa fins a mitjan novembre

24/10/2017

Anne Hathaway, de rodatge a Mallorca

Avui ha continuat a Palma el rodatge de “Nasty Woman“, la darrera pel·lícula que protagonitza l’oscaritzada Anne Hathaway i que aquests dies es grava a Mallorca. La terrassa de l‘hotel Maricel ha esdevingut avui matí l’escenari d’aquest remake de la cinta “Un par de seductores“.

El rodatge començà la setmana passada a Cala Rajada, i ahir escollí el Port de Portals per gravar algunes de les escenes. De fet, el restaurant del grup Capuccino, “Wellies”, fou una de les localitzacions escollides per convertir-se, per un dia, en un indret de la costa blava francesa. 

La gravació, que té al seu elenc altres artistes de renom com Alex Sharp, Deano Bugatti, Deapak Anand o Raffaello Degruttola, va causar una gran expectació i, tot i les fortes mesures de seguretat, el diari Última Hora pogué captar algunes instantànies de Hathaway aprofitant un dels descansos per visitar les botigues del port. Algunes de les tendes, fins i tot, varen haver de canviar els seus rètols per al rodatge.

El llargmetratge, dirigit per Chris Addison, es gravarà a diverses localitzacions de l’illa fins a mitjan novembre. La seva base logística, situada a un solar de la Costa d’en Blanes, posa en relleu la magnitud de la producció.

24/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris