X

L’absència d’Antich en la votació del 155 al Senat va ser consensuada amb Pedro Sánchez

El senador socialista per les Illes compareixerà al Parlament per donar explicacions sobre la seva maniobra per no votar l'article 155 el passat divendres a la cambra alta

30/10/2017

L’absència d’Antich en la votació del 155 al Senat va ser consensuada amb Pedro Sánchez

Ciutadans titlla Francesc Antich de covard per absentar-se durant la votació de l’article 155. El Pi reclama al senador socialista que, si no està a gust en el partit, que se’n vagi.

MÉS per Mallorca defensa Francesc Antich i diu que com a expresident d’una Autonomia no podia donar suport a la intervenció de Catalunya. Podem assegura que s’ha arribat al pitjor dels escenaris possibles. El PP demana la compareixença d’Antich i acusa la presidenta del Govern, Francina Armengol, d’haver donat ordres al senador autonòmic.

El PSIB-PSOE ha confirmat que Antich compareixerà per donar explicacions i assegura que la seva decisió va ser consensuada amb el secretari general, Pedro Sánchez.

El vicepresident del Govern, Biel Barceló, defensa que se li donàs llibertat al senador per absentar-se de la votació. Francina Armengol afirma que l’aplicació del 155 és el fracàs del diàleg i diu que la crisi territorial ha de servir per reforçar el paper de les Illes dins Espanya. La presidenta torna a exigir seny i responsabilitat perquè després de les eleccions imperi la via del diàleg.

30/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris