espanya

Aprovat el projecte de llei del joc i apostes en línia que prohibeix la publicitat en les camisetes dels clubs esportius

També aprova un subsidi de 430 euros per als desocupats que varen esgotar totes les prestacions durant el confinament


El Consell de Ministres ha aprovat el projecte de llei per regular la publicitat del joc i les apostes en línia. La nova norma prohibirà la publicitat en tots els suports, a excepció d’una franja horària entre la 01.00 i les 05.00 de la matinada i també impedirà la publicitat de cases d’apostes en les camisetes dels clubs esportius.

El Govern també ha acordat el projecte de llei de reforma de la cadena alimentària, per adaptar-la a la directiva europea sobre pràctiques comercials deslleials.

El Govern també ha aprovat un decret per a “complementar” les ajudes al sector cultural posades en marxa el mes de maig passat, ampliant la cobertura amb especial atenció als tècnics i al sector taurí, que van quedar fora de les primeres mesures i t també ha aprovat un subsidi de 430 euros per als desocupats que varen esgotar totes les prestacions d’atur durant els mesos de confinament.

El Consell de Ministres també ha aprovat el rescat d’Air Europa, a la qual injectarà 475 milions d’euros. La portaveu del Govern, María Jesús Montero, ha explicat que el rescat consisteix en un préstec participatiu de 240 milions i un altre d’ordinari de 235 milions. Tots dos hauran de ser retornats en sis anys.

El Govern ha aprovat el rescat en considerar Air Europa una empresa estratègica per a l’economia espanyola, la viabilitat de la qual s’ha posat en risc a causa de la pandèmia de coronavirus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Manifestació de la Marea Blanca a Madrid contra la gestió sanitària de la comunitat

Tretze associacions que formen el moviment demanen la contractació de més personal

Aglomeracions en les principals zones comercials del país

Als centres urbans de Madrid, Bilbao, València, Saragossa i Gijón aquest dissabte ha estat pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat

Macrooperació contra el tràfic d’éssers humans al llevant penínsular

Les víctimes eren obligades a exercir la prostitució 12 hores cada dia i si emmalaltien i no podien fer feina,...

Detinguts cinc tripulants d’una narcollanxa carregada amb 2.000 quilos d’haixix

Un helicòpter de la Policia Nacional va perseguir l'embarcació durant cinc hores