política

Arca sol·licita mantenir els noms de Gabriel Rabassa, Almirall Gravina i Almirall Churruca de Palma

Segons l'entitat el motiu pel qual es varen dedicar aquests carrers als almiralls no tenia res a veure amb els noms de vaixells de guerra

Arca+sol%C2%B7licita+mantenir+els+noms+de+Gabriel+Rabassa%2C+Almirall+Gravina+i+Almirall+Churruca+de+Palma

La darrera entitat que s’ha pronunciat ha estat Arca, que ha sol·licitat mantenir els noms als carrers de Gabriel Rabassa, de l’Almirall Gravina i de la plaça de l’Almirall Churruca de Palma. Segons Josep Massot vicepresident d’ARCA “el motiu pel qual apliquen la llei de memòria democràtica “és incorrecte perquè no hi havia cap vaixell franquista” amb els noms de l’Almirall Gravina o de l’Almirall Churruca .
En el cas del carrer dedicat a Gabriel Rabassa va ser com a reconeixement per haver impulsat la protecció del Patrimoni dels Molins de Mallorca. De fet va ser pioner i fundador de l’Associació d’Amics dels Molins i fomentador de la cultura de les Illes.
Tot i les crítiques, l’Ajuntament de Palma continuarà endavant amb els canvis de nom als carrers anunciats. El portaveu municipal insisteix que l’únic que s’ha fet és complir amb la Llei de Memòria democràtica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Casado defensa el liberalisme contra el virus del populisme

El president del PP ha dit que "només amb les nostres idees" Espanya podrà sortir "d'aquests moments tan complexos en l'àmbit econòmic, social i sanitari"

Totes les forces polítiques de l’Ajuntament de Marratxí s’uneixen en contra del parc fotovoltaic d’AENA

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd els demana que, si finalment no es fa el projecte, es comprometin a fer...

El ple de Sant Antoni fa efectiva la dimissió de Xicu Cardona

L'ex regidor d'Hisenda s'havia fet una piscina sense llicència quan estava a l'oposició