economia

Arranca l’atenció presencial per a la declaració de la renda 2020

La cita prèvia pot sol·licitar-se a la pàgina web o a través de l'aplicació mòbil de l'Agència Tributària, així com a través dels telèfons 901 22 33 44 i 91 553 00 71


L’atenció presencial en oficines per a elaborar i presentar la declaració de la renda de 2020 comença aquest dimecres, 2 de juny, sempre que s’hagi sol·licitat cita prèvia, d’acord amb el calendari de l’Agència Tributària.

La campanya de la renda i patrimoni de 2020 va arrancar el passat 7 d’abril per a la presentació de declaracions a través d’internet, tant amb el programa Renda Web com l’aplicació mòbil de l’Agència, i, des del 6 de maig, permet la presentació telefònica a través del programa “Li cridem”.

A partir avui també serà possible presentar la declaració de manera presencial en oficines, una via que ha estat progressivament substituïda per la telemàtica i telefònica, de manera que en la campanya de 2019 -molt afectada pel confinament per la pandèmia de la covid- només hi van acudir 316.900 contribuents.

La cita prèvia per a l’atenció presencial pot sol·licitar-se a la pàgina web o a través de l’aplicació mòbil de l’Agència Tributària, així com a través dels telèfons 901 22 33 44 i 91 553 00 71.

La data límit per a presentar les declaracions és el 30 de juny, excepte per a aquelles amb resultat a ingressar que vulguin domiciliar-se, que han de ser lliurades abans del 25 de juny.


El servei Renda Àgil del Govern oferirà ajuda per fer la declaració a 16 punts de les Illes
Els contribuents poden fer a partir d’avui la declaració de la renda per telèfon
Les declaracions de la Renda es dispararan un 30% pels ERTOS

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Èxit en la primera fira de la cervesa artesana de Can Picafort

La localitat ha estat també l'espai escollit perquè els jutges tastin algunes de les cerveses que participen a la sisena...

Exitosa fira de les oportunitats a Felanitx

Els venedors que hi han participat han aprofitat per treure tot l'stock pendent de vendre a l'estiu

Arranz insisteix en el certificat covid per eliminar restriccions a l’hostaleria i a l’oci nocturn

La mesa de diàleg social revisarà les mesures anticovid demà dilluns

10 dels 22 projectes que han participat a Decelera han aconseguit finançament

La trobada d'emprenedors, que ja ha arribat a la sisena edició, té per objectiu fer una pausa per reflexionar