X

Arrenca a Ciutadella l’Open Chess Menorca, posicionat com un dels primers 50 tornejos d’escacs del món

Deu jugadors es troben entre el top-50 mundial, amb figures com Arjun Erigaisi, Vladímir Fedosséiev o Faustino Oro

02/04/2024

Arrenca a Ciutadella l’Open Chess Menorca, posicionat com un dels primers 50 tornejos d’escacs del món

Menorca es converteix per uns dies en l’epicentre mundial dels escacs, amb 160 titulats internacionals i primeres figures mundials. Hi ha deu jugadors i jugadores en el top 50. És el que ha aconseguit amb només tres edicions l’Open Chess Menorca, que arrencà aquest dimarts a Ciutadella amb 385 escaquistes de 50 països del món.

El jugador indi Arjun Erigaisi, número 9 del món, és un dels joves talents emergents que participen en el torneig, juntament amb l’eslovè Vladímir Fedosséiev, número dos en l’últim Campionat del Món de Ràpides o l’argentí Faustino Oro, l’escaquista de 10 anys que acaba de guanyar el número u del món, Magnus Carlsen.

L’Open Chess Menorca s’ha col·locat en només tres edicions entre els 50 tornejos oberts més importants del món. Ha estat també la competició escollida per a la tornada als taulers de l’exentrenador del FC Barcelona, Quique Setién.

El torneig se celebra fins a diumenge a l’hotel MarSenses Paradise Club de Cala en Bosc, on s’apleguen aquests dies 500 persones.

02/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris