X

Arrenca un cap de setmana que vendrà amb vent de tramuntana

El cel estarà mig tapat i pot caure qualque ruixat feble i local, sobretot a Mallorca. També ens arribarà aire fred, que provocarà una davallada de la temperatura, sobretot al nord, amb màximes entre els 28 i 29 ºC

29/06/2023

Arrenca un cap de setmana que vendrà amb vent de tramuntana

Fotografia de Caterina Capó des de Cala Millor.

De moment continuam amb estabilitat, i sobretot amb ambient de basca; situació que seguirà aquest dijous capvespre, amb termòmetres que quedaran entre els 30 i 34 ºC. El cel continuarà destapat, malgrat que encara quedaran restes de fum que deixarà un cel blanquinós.

Però divendres entra la tramuntana, que, per una banda alterarà la situació marítima al nord de Menorca i de Mallorca, on les ones poden superar els 2 metres. El cel estarà mig tapat i pot caure qualque ruixat feble i local, sobretot a Mallorca. També ens arribarà aire fred, que provocarà una davallada de la temperatura, sobretot al nord, amb màximes entre els 28 i 29 ºC; al sud el descens serà molt tímid.

Dissabte, continuarem amb aquesta situació, el cel mig tapat, i possibilitat de qualque brusca feble. La temperatura es mantindrà sense canvis, amb màximes entre els 28 i 31ºC. La tramuntana afluixarà a primera hora del matí i durant el migdia tendrem embat.

Diumenge serà un dia de sol, malgrat que al migdia creixeran niguls a l’interior de Mallorca, però difícilment deixaran pluja. El vent serà feble, amb embat al migdia, i a la mar, les ones no passaran dels 30 centímetres. Aquesta estabilitat i sol provocaran un augment de la temperatura i les màximes quedaran entre els 30 i 33ºC.

Notícies relacionades >

29/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT