X

Arriba a Eivissa la segona dosi del vaccí pels sanitaris enmig de protestes per millores salarials

Demanen entre d'altres millores que s'equiparin els seus salaris amb el dels seus companys de Formentera, Canàries, Ceuta o Melilla

03/02/2021

Arriba a Eivissa la segona dosi del vaccí pels sanitaris enmig de protestes per millores salarials

Aquest matí a l’edifici del vell hospital ha començat aquesta segona campanya de vacunació als treballadors sanitaris de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera que fan feina a primera línia d’atenció a la COVID. Així s’ha començat a administrar la segona dosis als 1425 que ja en varen rebre la primera.

També però s’ha vacunat per primera vegada a treballadors que fins ara no estaven a primera línia però que per fer front a l’augment d’ingressos a l’hospital ara també atenen pacients amb el virus. De fet, totes les plantes d’hospitalització del centre s’han hagut de reservar per la COVID excepte Especialitats Mèdiques, Pediatria i Maternitat.

Aquesta segona tanda de vacunacions ha estat marcada per una jornada reivindicativa on mig centenar de treballadors sanitaris a Eivissa  s’han unit en una manifestació motoritzada que ha recorregut els principals carrers de la ciutat.

Demanen entre d’altres millores que s’equiparin els seus salaris amb el dels seus companys de Formentera, Canàries, on cobren 600 euros més, o Ceuta i Melilla, on cobren 800 euros més. Una reivindicació antiga que, de ser concedida evitaria, diuen, la fugida de professionals sanitaris, que, expliquen, contribueix que es donin situacions com l’actual de manca de personal.

03/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT