X

Artà talla el subministrament d’aigua durant les nits

Els pous que abasteixen el poble es troben en una situació alarmant

29/09/2022

Artà talla el subministrament d’aigua durant les nits

Entre les 11 i mitja del vespre i les 8 del matí, els veïnats d’Artà no tendran subministrament d’aigua. Segons l’Ajuntament, l’estat dels pous per la manca de pluja és preocupant i s’han d’establir mesures per estalviar. Manuel Galán, batle d’Artà, ha explicat que dels sis pous que té el municipi, en aquests moments només poden extreure aigua de dos. Segons el Consistori, és necessari començar a aplicar restriccions ara perquè sinó més endavant hauran de ser més dràstiques.

L’Ajuntament demana a la ciutadania que faci un ús responsable de l’aigua i que utilitzin aljubs i dipòsits si en tenen. A més, també es prohibeixen activitats que suposen un gran consum d’aigua, com regar el jardí, fer el cotxe net o omplir piscines.

De moment, no se sap fins quan duraran les restriccions que, durant l’estiu, ja s’han hagut d’aplicar a la Colònia de Sant Pere. El consistori és a punt d’acabar la tramitació, per començar a extreure aigua d’un pou nou que s’afegirà aviat a la xarxa d’abastiment del poble.


Abaqua proposa a Felanitx, ses Salines, Santanyí i Campos portar-los aigua dessalinitzada

29/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT