X

Arxiven l’acusació de delicte fiscal a Cursach

Un informe recent de l'Agència Tributària contradiu les conclusions de la Policia Nacional que xifrava en més de 50 milions d'euros el frau a Hisenda.

29/11/2018

Arxiven l’acusació de delicte fiscal a Cursach

El jutge arxiva l’acusació de delicte fiscal de l’empresari Tolo Cursach, arran d’un informe dels tècnics de l’Agència Tributària crític amb les conclusions del grup de blanqueig de la Policia Nacional, que parlaven de 50 milions de frau a Hisenda.

Els tècnics d’Hisenda diuen que la Policia va investigar exercicis ja prescrits. També diuen que manca informació essencial, com els moviments bancaris, i que la documentació que si que s’ha aportat, no s’ha verificat correctament.

Expliquen que tot i els indicis de testimonis, que asseguren que el 90% dels doblers es movien en negre, no s’ha pogut comprovar documentalment frau per damunt dels 120 mil euros anuals, que marca el límit de delicte, a cap de les empreses del grup.

Els tècnics parlen de falta de rigor metodològic de l’informe policial.
S’arxiva el delicte fiscal a Cursach, però continua sent investigat per delictes contra la Seguretat Social, entre d’altres i per la relació amb la presumpta trama de corrupció dins la policia local

29/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris