societat

Augmenta la llista de municipis que suspenen les seves festes populars

Els darrers en sumar-se a les cancel·lacions han estat els organizadors de la Correguda en Roba Interior de Bunyola, que se celebra per les festes patronals de Sant Mateu, al mes de setembre.

Augmenta+la+llista+de+municipis+que+suspenen+les+seves+festes+populars

Els darrers llocs que han pres la decisió de cancel·lar els actes festius són Santa Eugènia, Valldemossa, Bunyola, Manacor, Petra, Pollença i Sineu.

Les festes patronals de Santa Praxedis a Petra s’havien organitzat inicialment, però al darrer moment, l’Ajuntament va decidir suspendre’n totes les activitats davant el decret del Govern sobre les noves mesures i l’ús de la mascareta. La mateixa decisió ha pres l’Ajuntament de Santa Eugènia, que ha anul·lat la majoria de les activitats de les festes patronals i només manté algun acte cultural,

L’Ajuntament de Manacor i l’Obreria de Sant Jaume han suspès també les festes que havien de celebrar-se la setmana que ve, per les circumstàncies derivades de la pandèmia.

Valldemossa havia de celebrar el proper 28 de juliol l’emblemàtica processó del ‘Carro triomfal’ de la Beateta, que també ha quedat suspesa.

A Pollença, la Junta Local de Seguretat ha decidit també anul·lar tots els actes de les festes de la Patrona, que se celebren dia 2 d’agost. Queden cancel·lats el simulacre dels Moros i Cristians, però també l’Alborada i les Canonades.

A Sineu, els organitzadors de la Mucada també han anunciat la seva suspensió i preparen una celebració casolana, virtual i de petit format que donaran a conèixer pròximament.

Els darrers en sumar-se a les cancel·lacions han estat els organizadors de la Correguda en Roba Interior de Bunyola, que se celebra per les festes patronals de Sant Mateu, al mes de setembre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Biòlegs de Menorca alerten sobre els perjudicis d’agafar petxines de les platges

Són font d'aliment per a animals i plantes i refugi per a moltes espècies com el caragol ermità

Víctor Madera: ‘Menorca té els valors bons per sobreviure a la crisi’

L'empresari sanitari ha participat al Fòrum Illa del Rei virtual juntament amb la filòloga Magdalena Vinent i la metgessa Elena...

Onze brots nous a les Illes, amb un total de 64 positius

El Govern es planteja restringir les sortides dels interns al centre de menors d'Es Pinaret, on s'han detectat quatre positius...

Creix un 30 per cent la demanda d’internet a Menorca pel teletreball

De les 1.600 persones peninsulars empadronades el darrer trimestre a l'illa, moltes planifiquen passar-hi la tardor davant un possible nou...