societat

Augmenta la llista de municipis que suspenen les seves festes populars

Els darrers en sumar-se a les cancel·lacions han estat els organizadors de la Correguda en Roba Interior de Bunyola, que se celebra per les festes patronals de Sant Mateu, al mes de setembre.

Augmenta+la+llista+de+municipis+que+suspenen+les+seves+festes+populars

Els darrers llocs que han pres la decisió de cancel·lar els actes festius són Santa Eugènia, Valldemossa, Bunyola, Manacor, Petra, Pollença i Sineu.

Les festes patronals de Santa Praxedis a Petra s’havien organitzat inicialment, però al darrer moment, l’Ajuntament va decidir suspendre’n totes les activitats davant el decret del Govern sobre les noves mesures i l’ús de la mascareta. La mateixa decisió ha pres l’Ajuntament de Santa Eugènia, que ha anul·lat la majoria de les activitats de les festes patronals i només manté algun acte cultural,

L’Ajuntament de Manacor i l’Obreria de Sant Jaume han suspès també les festes que havien de celebrar-se la setmana que ve, per les circumstàncies derivades de la pandèmia.

Valldemossa havia de celebrar el proper 28 de juliol l’emblemàtica processó del ‘Carro triomfal’ de la Beateta, que també ha quedat suspesa.

A Pollença, la Junta Local de Seguretat ha decidit també anul·lar tots els actes de les festes de la Patrona, que se celebren dia 2 d’agost. Queden cancel·lats el simulacre dels Moros i Cristians, però també l’Alborada i les Canonades.

A Sineu, els organitzadors de la Mucada també han anunciat la seva suspensió i preparen una celebració casolana, virtual i de petit format que donaran a conèixer pròximament.

Els darrers en sumar-se a les cancel·lacions han estat els organizadors de la Correguda en Roba Interior de Bunyola, que se celebra per les festes patronals de Sant Mateu, al mes de setembre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els restauradors de Menorca es preparen per reobrir l’interior dels bars i restaurants

Ho podrán fer fins a les cinc del capvespre, amb una ocupació del 30%, i un màxim de 4 persones per taula

Desallotgen una festa il.legal amb 12 famílies a Manacor

S'exposen a sancions d'entre 3 mil i 60 mil euros

Més per Menorca i el PP demanen que les restriccions s’adeqüin a la situació epidemiològica de l’illa

Els ecosobiranistes consideren que l'entrada de l'illa al nivell 2 adaptat és incoherent i que genera confusió

Gairebé cap companyia aèria compleix la normativa d’aplicar el descompte de resident al final del procés de compra

El sistema, que ha entrat en vigor aquest dimarts, pretén evitar l'increment de les tarifes als residents