Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Les tècniques d'orientació laboral acompanyen les persones usuàries fins que es troben plenament estables a la feina
La tasca que duu a terme Aproscom Fundació a l’hora d’ajudar a la integració laboral dels seus usuaris ha tengut uns resultats que han superat les expectatives. Les contractacions de persones amb un grau de discapacitat han augmentat més d’un 20% en els darrers cinc anys. La Fundació assegura que les empreses, de cada vegada, els demanen més persones per oferir-los feina.
Aproscom Fundació fa un balanç molt positiu de la seva branca d’orientació laboral corresponent a l’any 2019: un 70% de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb necessitats de suport a les quals han assistit, han trobat feina. Un augment de més del 20% respecte a l’any 2015.
El servei d’orientació funciona en combinació amb l’IMAS i el SOIB, que és l’organisme que ho finança. Les persones usuàries fan tota classe de feines a empreses de diversos sectors, sigui el turístic, comercial, industrial com també el sector primari.
Na Maria fa 3 anys que treballa a una empresa de productes de carn de Felanitx. Ho fa, com veis, a un ritme envejable. Ben diferent va ser fa 3 anys, quan va comparèixer per primer pic acompanyada de la seva orientadora laboral, na Montse.
Na Montse s’encarrega d’uns altres 25 usuaris d’Aproscom, principalment d’acompanyar-los en tot el procés d’aconseguir una feina, fins que ja s’hi troben establerts.
L’encarregada de na Maria, na Cati, està encantada de poder-a tenir fent feina.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits