X

Augmenten a les Balears les diferències entre les rendes més altes i més baixes

Creix la renda mitjana de les llars dels municipis de les Balears, però també la bretxa entre aquestes

19/11/2023

Augmenten a les Balears les diferències entre les rendes més altes i més baixes

Redacció

Creix en els darrers 6 anys la renda mitjana de les llars dels municipis de les Balears, però també la bretxa entre els més rics i els de menor renda. Les Balears estan en una bona situació en el conjunt de l’Estat, però si hi acostam la mirada, començam a veure contrastos a la comunitat.

A Mallorca se situa el municipi amb la renda neta mitjana per llar més alta i el que menys de les Balears. Són Esporles i Capdepera. En els dos casos la renda augmenta respecte de les darreres dades disponibles de 2015, però en el cas d’Esporles la renda creix a un ritme més alt que a Capdepera.

A Eivissa, Formentera i a Menorca també creix la renda neta mitjana per llar des del 2015. Però ho fa a menor ritme als indrets amb menys ingressos. Mentre que a Sant Lluís (el municipi amb la renda per llar més alta de Menorca) creix en més de 8.300 euros, a Alaior ho fa uns 6.500.

Eivissa creix més de 7.000 euros, mentre que a Sant Joan l’augment és d’uns 6.000 euros. En el cas de Formentera creix més de 8.000.

Notícies relacionades >

19/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris