societat

Augmenten les matrícules a les universitats a distància

La UNED i la UOC han notat un increment durant el mes de setembre

Augmenten+les+matr%C3%ADcules+a+les+universitats+a+dist%C3%A0ncia

El mes de setembre és el període de més matriculacions a les universitats a distància. Sobretot a mitjan mes quan els alumnes ja han fet les recuperacions. Enguany, la Universitat Nacional d’Educació a Distància, la UNED, ha notat un increment a les matriculacions a les Illes. Una tònica, diuen, que no sorprèn amb la situació actual. La directora de la UNED a les Illes assegura que quan hi ha crisi la gent tendeix als estudis.

A la seu de la UOC a Balears també n’han notat l’increment. La coordinadora de l’entitat a les Illes l’atribueix, en part, a que molts alumnes que tenien pensat anar a la península no ho veuen clar per la situació actual. Assegura però que la pandèmia no ha afectat la seva forma de treballar ja que en general tot es fa en línia i si els alumnes necessiten consell presencial es pot demanar cita prèvia. On sí que s’han vist afectats és a les activitats complementàries que no podran posar en marxa enguany. De fet, les jornades d’acollida als nous alumnes les han hagut de cancel·lar. El que sí que faran són seminaris en línia. També està previst que tots els exàmens del curs siguin en línia.

A la UNED ara mateix es fan els exàmens com al juny, és a dir, la selectivitat presencial i la resta, en línia. Qui no pugui fer l’examen des de casa, es pot acostar al centre amb totes les mesures de seguretat, això sí l’ideal per a l’entitat seria tornar a la presencialitat.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els usuaris del transport públic davallen a Menorca més d’un 60%

Els experts consideren que costarà recuperar el volum de passatgers que s'ha perdut durant la pandèmia

Pares de Menorca reivindiquen que els seus fills puguin jugar als parcs infantils

Insten les famílies a deixar algun dibuix o missatge als parcs i que els seus fills hi juguin pels voltants