X

Augmenten les peticions d’ajuda per pal·liar la crisi econòmica

Algunes entitats socials asseguren que estan al límit dels seus recursos

30/06/2020

Augmenten les peticions d’ajuda per pal·liar la crisi econòmica

Les organitzacions sense ànim de lucre han vist augmentades de manera exponencial les peticions d’ajuda per part de moltes persones sense recursos per culpa de la crisi del coronavirus. Concretament, la Fundació Patronat Obrer de Palma abans de la pandèmia atenia 75 famílies i actualment n’atenen 205. És a dir, un augment del 270%. La gerent, Llucia Carreras, ha assegurat a l’informatiu matí d’IB3 Ràdio que estan al seu límit de recursos.

A més, segons el darrer informe presentat per l’organització Càritas a les Balears. Ells també han hagut de fer un gran esforç, ja que les demandes d’auxili han tengut un repunt del 40%. Concretament aquesta organització durant l’estat d’alarma va haver d’ajudar més de 5.000 persones, uns 2.000 usuaris més del que és habitual.
Segons ha assegurat la gerent de Cáritas a Balears,  Noemí Estarás, segueixen rebent fins a 40 noves cridades diàries demanant algun tipus d’ajuda.  Afirma que: ” l’ajuda de l’ingrés mínim vital està molt bé però  queden fora de molts de col·lectius necessitats, les persones que es troben en situació irregular o els menors de 21 anys, entre d’altres”.


Escolta la notícia d’IB3 Ràdio

30/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT