Augusto Fernández i Izan Guevara continuen liderant a les categories de Moto2 i Moto3

Izan Guevara ha guanyat la cursa i Augusto Fernández ha acabat segon

25/09/2022

A Moto3, Izan Guevara suma la seva segona victòria consecutiva i reforça encara més el seu liderat al campionat. El pilot de GASGAS Aspar Team es va classificar novè però, encara així, ha aconseguit guanyar a Motegi. L’han acompanyat al podi, Dennis Foggia i Ayumu Sasaki. El seu company d’equip, Sergio García, ha acabat el Gran Premi del Japó en la quarta posició. Amb García creuant la línia de meta quart, Guevara amplia distàncies amb ell a la classificació general. El mallorquí és primer a 45 punts del segon classificat.

Mentres tant, a Moto2, Augusto Fernández ha acabat segon classificat al circuit de Motegi. El de Sencelles partia a l’onzena posició per acabar segon però ha vist com el seu principal rival, Ai Ogura, guanyava la cursa. D’aquesta manera, quan queden només 4 carreres per acabar la temporada 2022, Augusto Fernández manté el liderat a Moto2 però el japonès, que continua segon a la classificació general, és a només 2 punts d’ell.

Pel que fa a Moto GP, la cursa del circuit de Motegi s’ha duit a terme sense representació balear per la lesió al turmell de Joan Mir. Ha guanyat Jack Miller. Segon ha estat Brad Binder i tercer Jorge Martin. El cap de setmana que ve es disputarà el Gran Premi de Tailàndia.