X

AVIBA veu exagerat que s’exigeixi la màscara a la platja en qualsevol circumstància

Qualifica "d'èxit" els viatges interilles per Setmana Santa amb sis vols diaris "gairebé plens" entre Mallorca i Menorca

31/03/2021

AVIBA veu exagerat que s’exigeixi la màscara a la platja en qualsevol circumstància

Juanjo Suñer

El president de l’Associació d’Agències de Viatge, AVIBA, Xisco Mulet creu que la nova mesura que obliga a emprar la mascara a la platja encara que es compleixi la distància de seguretat entre persones és exagerada. “Pot influir en què les persones no es trobin tan còmodes quan vagin a la platja, la veritat és que ho trobo una mica exagerat”, ha declarat Mulet en una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

Assegura el representant de les agències de viatges que el fet que Alemanya reclami una prova negativa del coronavirus als seus conciutadans que tornin de vacacions a Espanya no minvarà els seus viatges a les illes aquesta Setmana Santa. Sí que considera que pot tenir repercussió si es manté amb vistes a l’estiu. “Tenien tantes ganes de venir que no crec que hagi estat un impediment que els facin una prova d’antígens o una PCR en tornar. Ara, aquesta mateixa mesura, implantada a l’inici de la temporada alta turística, no hi ha dubte que tendria molt de pes perquè afectaria molta gent”, ha assenyalat Mulet.

Èxit dels viatges entre Mallorca i Menorca

Xisco Mulet ha qualificat “d’èxit” la demanda de viatges interilles per Setmana Santa, especialment pel que fa a l’intercanvi de turisme local entre Menorca i Mallorca, amb sis vols diaris entre les dues illes “gairebé plens” aquests dies de festa.

 

31/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris