X

Baixen els preus del productes locals per la disminució de les vendes als mercats

S'incrementa en canvi un 20%  la compra als supermercats de productes com la carn, fruites i hortalisses i també del vi, la cervesa i les pastilles de xocolata

24/04/2020

Baixen els preus del productes locals per la disminució de les vendes als mercats

Des que va començar l’estat d’alarma passam més temps cuinant i, per tant, compram més aliments. Ho diuen les xifres oficials. Les compres de productes d’alimentació s’han incrementat al voltant d’un 20% a les illes.

Sobretot s’intensifica l’adquisició de carn, fruites i hortalisses, i també dels productes que es consumeixen a bars i restaurants com el vi, la cervesa i les pastilles de xocolata en més d’un 50%. Unes xifres que s’han notat als supermercats, però no als mercats que venen producte local.

Davant la baixada de clientela diària, l’excés d’oferta i el tancament d’hotels, bars i restaurants, el preu del producte local ha baixat considerablement.

Per rellançar el mercat municipal davant la covid-19, l’Ajuntament de Ciutadella traurà amb urgència tres noves parades de peix. Es tracta de fer créixer l’oferta, més pròxima i econòmica, i sense les coes que tots acostumam a fer a les grans superfícies.


Les empreses formatgeres de Menorca compraran tots els excedents de llet dels llocs provocats pel coronavirus
La Conselleria d’Agricultura preveu ajudes al sector làctic per valor de 350.000 euros
Els agricultors formenters noten un augment de la demanda de producte local

24/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris