X

Baleària reuneix i connecta artistes de diferents ports en una exposició a Ciutadella

L'exposició itinerant està comissariada per Antoni Torres i passarà també per Mallorca i altres punts del Mediterrani

17/05/2023

Baleària reuneix i connecta artistes de diferents ports en una exposició a Ciutadella

Redacció

Un cap que mira cap al mar i recorda un norai on els vaixells amarren les cordes. Francesc Florit Nin és un dels artistes menorquins que participa en una exposició col·lectiva a Ciutadella. “És d’agrair que Baleària, com a Fundació tengui aquesta sensibilitat per l’art i per la cultura, per nosaltres els artistes és també una molt bona experiència. Hi ha temàtiques diferents, tècniques diferents, però totes estan lligades amb la mar”, explica l’artista.

Per celebrar els 25 anys de la naviliera, la mostra de l’Espai Sant Josep de Ciutadella reuneix i connecta artistes de diferents ports. “Ens ha unit amb pintors mallorquins, eivissencs, de València. Normalment, no ens coneixem i no tenim massa oportunitat d’exposar junts”, diu l’artista Paca Florit. “Aprens, intercanvies idees, escoltes els altres, mires què fan… és molt enriquidor. La meva proposta és com una vista aèria, com si anessis amb avió, i veus des de dalt el Mediterrani”, explica, per la seva part, l’artista Zulema Bagur.

Cada autor és fidel al seu estil artístic, recollint, així, diverses disciplines. L’exposició itinerant està comissariada per Antoni Torres i passarà també per Mallorca i altres punts del Mediterrani.

17/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris