X

Balears disposa dels habitatges turístics més cars per a aquest estiu

L'arxipèlag se situa també entre les destinacions més reservades, amb una ocupació que frega el 87%

21/05/2023

Balears disposa dels habitatges turístics més cars per a aquest estiu

Redacció

Balears s’imposa com la destinació turística espanyola més cara per llogar un habitatge turístic, on l’estada fregaria els 253 euros per nit per a l’estiu.

Els pisos turístics es posicionen com una de les principals opcions d’allotjament per als estiuejants espanyols que cerquen des d’una luxosa vila amb piscina privada fins a un petit apartament en el centre de la ciutat.

Espanya aconsegueix per al pròxim estiu una ocupació mitjana del 82% en els seus habitatges turístics, amb uns preus que se situen en uns 172 euros de mitjana, segons dades del portal de lloguers vacacionals i apartaments Holidu, la qual cosa suposa un 13% més car que l’estiu anterior per a les mateixes dates. Canàries, Extremadura i Galícia són les regions amb els preus més econòmics per a aquestes pròximes vacances.

L’alta demanda per aquest tipus d’allotjament coincideix amb els resultats de l’última enquesta realitzada a 2.471 propietaris d’habitatges vacacionals, en la qual el 52% dels propietaris espanyols preveia més reserves que l’any passat i el 48% dels propietaris afirmava que tenia previst un increment de preus enguany.

21/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris