X
10

Balears es desmarca d’una baixada de l’IRPF com l’anunciada per la Comunitat Valenciana

La presidenta, Francina Armengol, ha assenyalat que l'aposta del Govern és fer accions més concretes sobre els col·lectius vulnerables

28/09/2022

Balears es desmarca d’una baixada de l’IRPF com l’anunciada per la Comunitat Valenciana

El Govern de les Illes es desmarca d’activar mesures econòmiques contra la inflació com rebaixar l’IRPF que va anunciar aquest dimarts el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. L’Executiu balear estudia noves mesures per pal·liar els efectes de la crisi de preus, però no es planteja, de moment, una rebaixa massiva d’imposts.

La presidenta, Francina Armengol, ha assenyalat que l’aposta del seu Govern és fer accions més concretes sobre els col·lectius vulnerables.

En la mateixa línia s’ha pronunciat la consellera d’Hisenda, Rosario Sánchez, en la seva compareixença que ha fet avui al Parlament, però no ha aclarit si el paquet de mesures econòmiques per ajudar la ciutadania a fer front a les conseqüències de la inflació que prepara el Consolat es farà per la via de la baixada d’impostos o a través d’ajudes directes a col·lectius. “Les mesures sobre la renda s’han d’estudiar molt bé perquè són mesures a l’engròs amb que és difícil fer èmfasi en aquells col·lectius o aquelles qüestions més afectades per l’increment de preus”, ha dit

El que sí ha descartat és rebaixar el tipus impositius sobre el patrimoni, com han fet comunitats governades pel Partit Popular, pel fet que això beneficiaria només als més rics.


Montero rebutja l'”espiral” de baixades d’impostos de les autonomies

28/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT