Actualitat

Balears serà la comunitat que rebrà més ajudes europees per recuperar la biodiversitat marina

Les Illes rebran 6,4 milions d'euros dels 30 milions dels fons "Next Generation"


6,4 milions de fons europeus de “Next Generation” arribaran a Balears amb l’objectiu de recuperar la biodiversitat marina. Es convertirà així en la comunitat més beneficiada per aquestes ajudes que sumen un total de 30 milions d’euros. Per a la distribució d’aquestes subvencions s’ha tingut en compte el nombre de quilòmetres de costa i la superfície marina protegida per figures de competència autonòmica o gestionades per la comunitat.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha explicat que així “es premia l’aposta decidida del Govern per la conservació i es posa en relleu la importància que suposa l’ampliació del parc nacional de Cabrera impulsada per la conselleria durant la passada legislatura”.

Aquesta partida s’inclou dins del Component 4 (“Conservació i restauració d’ecosistemes marins i terrestres i la seva biodiversitat”) del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR). El component té com a objectiu aconseguir un bon estat de conservació dels ecosistemes mitjançant la restauració ecològica quan sigui necessària i revertir la pèrdua de biodiversitat, garantint un ús sostenible dels recursos naturals i la preservació i millora dels seus serveis ecosistèmics.


 més info Els experts afirmen que l’ampliació de la reserva marina de sa Dragonera té potencial per a una explosió de biodiversitat
 més info Menorca aconsegueix fons estatals per conservar la Reserva de la Biosfera marina

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |