X

Battaglia i Grenier confien en les seves seleccions per a la final del mundial

Els jugadors del RCD Mallorca animen els equips dels seus països per guanyar el campionat

16/12/2022

Battaglia i Grenier confien en les seves seleccions per a la final del mundial

A la plantilla del RCD Mallorca hi ha dos jugadors que seguiran amb especial emoció la final del mundial de futbol de Qatar 2022, que se celebra diumenge.

L’argentí Rodrigo Battaglia confia en l’Argentina de Messi per guanyar el campionat: “Són dos molt bons equips i arriben molt bé a la final. L’Argentina és un país que sempre competeix i per història ja sabem que sempre és favorita. Al seu moment vàrem tenir Maradona i ara Messi. L’equip ha sabut gestionar la pressió i torna a arribar a una final. El país hi està entregat. Som una societat molt sofrida econòmicament i socialment i la gent troba alegria a l’esport. Vivim el futbol i aquesta final amb molta passió”.

El francès Clément Grenier veu França amb possibilitats de revalidar el títol: “Esper que l’equip guanyi la final, però serà complicat perquè l’Argentina no ens posarà les coses fàcils. Imagín un resultat amb pocs gols (1-0, 1-1,…). Messi és un gran jugador i el mig camp de l’Argentina és molt agressiu.  Serà un partit igualat.

Escolta els jugadors del RCD Mallorca a IB3 ràdio.

16/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris