MALLORCA

Els hotelers sobre les proves als turistes nacionals: “És una gran notícia per a nosaltres”

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca i l'Agrupació de Cadenes Hoteleres han valorat "positivament" que els tests no només siguin per als turistes internacionals

Biel Llobera, President de l'Agrupació de Cadenes Hoteleres (Imatge d'arxiu)


La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca i l’Agrupació de Cadenes Hoteleres han valorat aquest divendres “molt positivament” que els turistes nacionals també hagin d’acreditar una prova de Covid-19 negatiu si volen viatjar a les Illes. Aquest control es feia fins ara només als viatgers internacionals, i des de les dues entitats asseguren que era “insuficient i discriminatori”, ja que posava “en risc” el control d’accés al territori.

El president de l’ACH, Biel Llobera, ha aparegut en un vídeo en el qual assegura que aquesta és “una gran notícia” i ha afegit que “és la primera passa per a reactivar l’economia de les Balears”

En aquest sentit, des de la FEHM i l’ACH, han sol·licitat que, a mesura que sigui possible i avancin els tests diagnòstics, es puguin fer proves més fàcils de realitzar i que requereixin manco logística, sense perdre fiabilitat. “És una notícia positiva i llargament esperada”, han declarat.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |