societat

Ca na Truia, un jardí de més de 1.200 garrovers

Tur Rosselló, jubilat i reconegut Cap de Traumatologia de Can Misses, ens mostra la seva casa

Ca+na+Truia%2C+un+jard%C3%AD+de+m%C3%A9s+de+1.200+garrovers

Joan Tur Rosselló ha estat una referència en la medicina pitiüsa els darrers quaranta anys. El que va ser reconegut Cap de Traumatologia de Can Misses durant dècades reflexiona ara, quan fa quasi cinc anys que es va jubilar, sobre les seves experiències i ens mostra casa seva: un jardí de més de 1.200 garrovers.

Fa pocs anys, Tur Rosselló s’emportava el treball a casa, no el deixava dormir. Ara li succeeix tot el contrari. Jubilat, lamenta que irònicament ja no pugui dedicar-se a la traumatologia, ara que veu la professió amb una claredat diàfana. I centra els seus pensaments a Ca na Truia, aquesta casa de la qual hi ha documents des del segle XIX.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Werner Brill 14/03/2019

    Tengo el privilegio de conocer a Juan Tur, un apasionado en su día de la cirugia Ortopèdica y Traumatologia, en especial de la cirugía de la cadera y que supo con sus conferencias, siempre amenas, transmitir y enseñar técnicas y trucos quirúrgicos propios. Esta pasión siempre la ha sabido compaginar con su pasión por el campo siendo un gran conocedor en especial del algarrobo. En resumen un gran hombre, sencillo, inteligente, franco, y amigo de sus amigos. Un fuerte abrazo!

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

Diverses comunitats es concentren a Palma per condemnar l’atemptat terrorista a Nova Zelanda

Més de 200 persones de diverses religions s'han concentrat a la plaça d'Espanya de Palma per condemnar el darrer atac...

Unes noces acaben amb els nuvis i els testimonis detinguts per tràfic de drogues

Unes noces a Palma han acabat amb els nuvis i els testimonis detinguts. Volien aprofitar la cerimònia per passar-se droga....

Sis detenguts a Palma per tràfic de drogues

Durant l'operatiu s'han escorcollat quatre habitatges