societat

Ca na Truia, un jardí de més de 1.200 garrovers

Tur Rosselló, jubilat i reconegut Cap de Traumatologia de Can Misses, ens mostra la seva casa


Joan Tur Rosselló ha estat una referència en la medicina pitiüsa els darrers quaranta anys. El que va ser reconegut Cap de Traumatologia de Can Misses durant dècades reflexiona ara, quan fa quasi cinc anys que es va jubilar, sobre les seves experiències i ens mostra casa seva: un jardí de més de 1.200 garrovers.

Fa pocs anys, Tur Rosselló s’emportava el treball a casa, no el deixava dormir. Ara li succeeix tot el contrari. Jubilat, lamenta que irònicament ja no pugui dedicar-se a la traumatologia, ara que veu la professió amb una claredat diàfana. I centra els seus pensaments a Ca na Truia, aquesta casa de la qual hi ha documents des del segle XIX.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Werner Brill 14/03/2019

    Tengo el privilegio de conocer a Juan Tur, un apasionado en su día de la cirugia Ortopèdica y Traumatologia, en especial de la cirugía de la cadera y que supo con sus conferencias, siempre amenas, transmitir y enseñar técnicas y trucos quirúrgicos propios. Esta pasión siempre la ha sabido compaginar con su pasión por el campo siendo un gran conocedor en especial del algarrobo. En resumen un gran hombre, sencillo, inteligente, franco, y amigo de sus amigos. Un fuerte abrazo!

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La cultura talaiòtica protagonitzarà una de les recreacions del festival de divulgació històrica ‘Tarraco Viva’

Es muntarà una escenografia amb elements talaiòtics i l'espectacle se centrarà en els tiradors de fones i el seu origen

Les Balears és la segona comunitat amb més exfumadors

Un 72 % dels espanyols prohibiria fumar a les terrasses de bars i restaurants, una mesura que ja és vigent a les Balears

Temporada alta també per al 061: ja realitza més de 400 sortides diàries

Caigudes, accidents i precipitats són els motius principals dels serveis que realitzen juntament amb els problemes cardiovasculars