economia

Caixabank sobre Bankia: “per casar-se en temps difícils és important escollir la parella correcta”

Entre la plantilla de les dues entitats hi ha preocupació pels possibles acomiadaments


Els consells d’administració de Caixabank i de Bankia han aprovat el projecte de fusió de les dues entitats per crear el major banc d’Espanya, amb més de 20 milions de clients. Es tracta d’una fusió per absorció en què Caixabank controlarà el 74% de les accions. L’Estat, mitjançant el FROB, serà el segon accionista més important. Aquest acord preveu que, per cada títol de Bankia, els accionistes rebin 0,68 accions de Bankia. La nova entitat mantendrà la marca Caixabank i tindrà la seu a València. Estarà presidida pel fins ara màxim directiu de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri.

El conseller delegat de Caixabank, Gonzalo Cortázar, està convençut que Bankia és el millor company per dur a terme un procés de consolidació en l’actual context econòmic. Diu que “per casar-se en temps difícils és important escollir la parella correcta i nosaltres estem convençuts que tenim un bon company”.

Mentre els directius celebren l’operació, entre la plantilla de les dues entitats hi ha preocupació pels possibles acomiadaments.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Autoritzada la inversió per renovar el radar primari d’ENAIRE a Randa

D'aquesta manera, el gestor de navegació aèria d'Espanya podrà canviar els equips actuals, que ja han complert el seu cicle...

Neix la nova Associació de Joves Empresaris de Balears

Constituïda en plena crisi, AJE vol fomenar l'empreneduria i l'ocupació de qualitat

Les acadèmies d’ensenyament privat de Menorca temen una pujada de l’IVA que les obligui a tancar

Alerten del risc que proliferin les classes de repàs particulars il·legals i esperen que la proposta del Ministeri d'Hisenda no...

Les perruqueries de Menorca preparen l’aturada contra l’IVA per al novembre

Reclamen que es consideri un bé de primera necessitat, i tornar a l'IVA reduït, que actualment és del 10%