X

Capdepera estrena govern municipal format pel PP i Més

El PSOE se n'absenta i qualifica de farsa el ple municipal en què s'aprovava el nou cartipàs municipal

26/10/2023

Capdepera estrena govern municipal format pel PP i Més

Capdepera ja té nou govern municipal format pel PP i Més. Un ple extraordinari convocat d’urgència ahir horabaixa va oficialitzar el pacte entre les dues formacions i va aprovar el nou cartipàs municipal. Els regidors del PSOE abandonaren la sessió plenària, i la qualificaren de farsa.

Avui dematí ha tengut lloc la primera reunió de feina de la batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer, amb alguns dels nous regidors de l’equip de govern, que gràcies al pacte passa de 5 a 10 membres. Les dues formacions s’han repartit a mitges les 32 àrees de govern, i Hisenda, Promoció Econòmica i Serveis Socials seran tres de les àrees que gestionaran els 5 regidors de Més. La primera fita que s’han marcat les dues forces polítiques és l’aprovació dels pressuposts municipals.

El ple aprovava ahir horabaixa i de manera urgent el nou organigrama de l’equip de govern. Els 5 regidors socialistes, liderats per l’exbatle Rafel Fernández, s’absentaren de la sala argumentant que el ple s’havia convocat a correcuita abans que arribàs a l’Ajuntament la petició de la direcció Més per Mallorca en què demanava la dissolució del grup municipal. A part d’aprovar els pressuposts municipals, una altra tasca prioritària que s’ha fixat el nou equip de govern de l’Ajuntament de Capdepera és millorar la neteja viària.

Notícies relacionades >

26/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris