X

Cas Policia Local de Calvià: el judici començarà el 16 d’octubre

El fiscal demana penes que sumen devers 30 anys de presó per quatre policies locals i dos empresaris per participar en una presumpta trama corrupta

21/09/2023

Cas Policia Local de Calvià: el judici començarà el 16 d’octubre

Ana Rubio

El judici pel cas Policia Local de Calvià començarà el pròxim 16 d’octubre i està previst que acabi el 3 de novembre. Al banc dels acusats seuran quatre policies locals de Calvià i dos empresaris. Els acusen de formar una presumpta trama corrupta que beneficiava determinats locals de Magaluf i en perjudicava d’altres. Entre tots, s’enfronten a penes que sumen devers 30 anys de presó.

Quatre policies i dos empresaris acusats

El principal acusat del cas és l’excap de la Policia Local de Calvià, José Antonio Navarro. El fiscal reclama per ell 6 anys i 10 mesos de presó. Per a l’excap de la Policia Local de Marratxí, Antonio Ledesma, en demana 6. Ells i els quatre acusats en aquest cas han acudit aquest dijous a una vista en la qual s’ha organitzat la prova prevista per al judici.

Herranz, fiscal del cas

El fiscal que va instruir aquest cas va ser Miguel Ángel Subirán. Però el cas està ara en mans de Tomás Herranz, el mateix fiscal que acusa Subirán al judici contra els investigadors del cas Cursach.

Notícies relacionades >

21/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris