X

Castells d’arena per donar a conèixer la nova formació professional en construcció a Menorca

La Fundació Laboral de la Construcció de Balears i l'institut Pasqual Calbó oferiran aquest curs un cicle d'FP d'Obres d'Interior i Rehabilitació

04/09/2022

Castells d’arena per donar a conèixer la nova formació professional en construcció a Menorca

Els residents de Menorca tendran, per primera vegada, l’opció de formar-se en construcció. La Fundació Laboral de la Construcció de Balears i l’Institut Pasqual Calbó oferiran aquest curs un cicle de formació professional d’Obres d’Interior i Rehabilitació. Aquest diumenge n’han fet una presentació ben original: A la platja de Punta Prima, a Sant Lluís, i amb castells d’arena.

Diferents mans han aixecat i replicat diferents construccions, però en miniatura… I és que, a escala real, el sector cerca incentivar la formació de personal qualificat, que tanta falta fa. La implementació del cicle és, de fet, una demanda directa dels constructors. Sentim el director de la Fundació Laboral de la Construcció de Balears

L’inici de les classes, que tindran un component molt pràctic, serà el pròxim 23 de setembre, però les inscripcions es mantindran obertes durant tot l’octubre. L’objectiu en aquest temps és arribar a totes les persones, homes i també dones, interessades a fer d’aquest ofici la seva professió.

La seu de la Fundació de la Construcció de Balears a Menorca, al polígon des Mercadal, serà on s’impartiran les classes.

 

 

 

04/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris