X

Cata Coll, Mariona Caldentey i Joan Toni Moreno, millors esportistes balears en els Premis Esports IB 2023

Atorgats pel Govern, els guardons es lliuraran en una gala celebrada el 18 de desembre al Palau de Congressos de Palma

24/11/2023

Cata Coll, Mariona Caldentey i Joan Toni Moreno, millors esportistes balears en els Premis Esports IB 2023

Les futbolistes Cata Coll i Mariona Caldentey i el piragüista Joan Toni Moreno han estat triats com a millors esportistes balears en els Premis Esports IB 2023, atorgats pel Govern. Uns guardons que es lliuraran en una gala celebrada el 18 de desembre al Palau de Congressos de Palma.

En la categoria d’esport adaptat, han estat premiats Nil Riudavets (triatló) i Isabel Shihuaying de la Cruz (natació) i, com a promeses de l’esport, han estat elegits Alejandro Prats (motonàutica) i María de los Ángeles Moreno (piragüisme).

El premi ‘Ponemos valores en el deporte‘ ha estat per a Tòfol Castanyer (atletisme), i el premi honorífic, per a Cintia Rodríguez (gimnàstica artística). Així mateix, com a millors tècnics han estat seleccionats Carlos Vicens (futbol) i Yolanda Llompart (gimnàstica artística), i com a millors equips, el Xelska Illes Balears Femení (gimnàstica artística) i el Club de Bàsquet Menorca Hestia.

A més, s’han atorgat sis esments al mèrit esportiu per a Bernat Xamena (triatló), Álex Graneri (piragüisme), Alba Torrens (bàsquet), Daniel Quesada (taekwondo), Irene Colomar (karate) i el CD Manacor (Futbol).

El jurat l’ha presidit el director general d’Esports, Joan Antoni Ramonell, i compta amb representació dels quatre consells insulars, de les federacions esportives individuals, de les federacions d’esports d’equips, del Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, de l’Associació de Periodistes de les Balears, del Sindicat de Periodistes, de l’Associació de Gestors Esportius Professionals i de la Federació d’Entitats Locals.

24/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT