X

Catalina Soler, batlessa de Felanitx: “Ja no queda cap ca perillós a la zona. Hem oferit ajuda a la família de la dona atacada”

El propietari dels animals serà denunciat per un delicte de lesions per imprudència

04/12/2023

Catalina Soler, batlessa de Felanitx: “Ja no queda cap ca perillós a la zona. Hem oferit ajuda a la família de la dona atacada”

Imatge de la Guàrdia Civil al lloc dels fets.

El propietari dels cans que divendres atacaren una dona al Calvari, a Felanitx, serà denunciat per un delicte de lesions per imprudència. Aquest matí, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, en declaracions al programa d’IB3 Televisió, “Els dematins”, ha explicat que l’Ajuntament ha oferit tot tipus d’ajuda a la família: “Ajuda psicològica per al seu home, per als seus fills… Hem quedat que un dia d’aquesta setmana el seu home em vendrà a veure.” També ha exposat que ahir fou un dia complicat per a la dona, amb diverses operacions, i que el seu estat és greu; roman ingressada a l’Hospital de Manacor.

Segons han donat a conèixer fonts de la investigació, el propietari es dedicava a la cria de cans. Ara el cas és en mans del Seprona, explicava Soler, alhora que donava un missatge de calma als veïnats del poble: “Ja no hi ha absolutament cap ca. Vull donar un missatge de tranquil·litat. Ara només toca donar suport a la família de la dona ferida, i que recaigui el pes de la llei damunt qui ho ha fet malament.”

Els fets succeïren divendres quan una dona va quedar ferida, després de ser atacada per cinc cans mentre es trobava al Calvari de Felanitx. Quan es va veure acorralada pels animals, va telefonar al seu home per avisar que estava en perill, i ell va contactar amb els serveis d’emergència, que van acudir al lloc dels fets. Tres dels animals van ser abatuts i els altres dos ja són a Natura Parc, el centre de protecció d’animals. El darrer fou trobat divendres vespre.

Notícies relacionades >

04/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris